Hvorfor velge Christiania Taxi?

Velg Christiania Taxi for en sømløs reiseopplevelse. Med vår brukervennlige app, gjennomsiktig prissetting og urokkelig forpliktelse til sikkerhet, setter vi deg i kontroll. Enten det er din daglige pendling, en spesiell anledning eller forretningsreise, har vi deg dekket med et utvalg av kjøretøy og bedriftsløsninger. Din reise, din vei, med Christiania Taxi.

%

Kunder over hele Norge

Tilgjengelig i mer enn 4 byer

Sjåfører og kunder

Vår visjon og mål

Hos Christiania Taxi er vår visjon å være den ledende drosjetjenesteleverandøren i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Voss. Vi er dedikert til å oppnå dette ved å tilby enestående tilgjengelighet, konkurransedyktige priser og eksepsjonell kundeservice. Vårt mål er å være det foretrukne valget for drosjetjenester i disse byene, samtidig som vi prioriterer velværen til våre dedikerte ansatte. Vi arbeider aktivt mot våre mål ved kontinuerlig å forbedre ekspertisen til våre eiere og sjåfører.
Gjennom årene med samarbeid med offentlige kunder har vi festet vår posisjon som en tilpasningsdyktig leverandør, og gir skreddersydde løsninger i samarbeid med våre kunder. Dette demonstrerer vår evne til å utvide tjenestene våre til enda flere offentlige kunder og påta oss nye ansvarsområder.

Tjenester

Christiania Taxi tilbyr et bredt spekter av tjenester tilpasset privatmarkedet, bedrifter og offentlig
sektor, med fokus på sikker, pålitelig og effektiv transport

Kontakt oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.